Woningaanbod

29 woningen gevonden

Sorteren op:
Beschikbaar

Wadenoijen – Zijweg Oude Tielseweg 1

lees meer
Beschikbaar

Ochten – Ambachtstraat 7

lees meer
Beschikbaar

Lienden – Echteldse Singel 19

lees meer
Verhuurd

IJzendoorn – Molenstraat 22a

lees meer
Beschikbaar

Tiel – Heesseltstraat 11

lees meer
Verkocht

IJzendoorn – Molenstraat 16

lees meer
Verkocht

Tiel – Simon van Haarlemstraat 4

lees meer
Verkocht

Ingen – Het Woud 39

lees meer
Verkocht

IJzendoorn – Keizerstraat 16

lees meer
Verkocht

Echteld – Achterstraat 18

lees meer
Verkocht

Echteld – Van Balverenstraat 6

lees meer
Beschikbaar

Erichem – Erichemseweg 84

lees meer

Op zoek naar je droomwoning? Je zoektocht begint bij het woningaanbod op onze website. Woningen in allerlei soorten, maten en prijsklassen zijn in dit woningaanbod te vinden. Naast de presentatie van dit uitgebreide woningaanbod, helpen we je graag bij de koop, de verkoop of de verhuur van je woning. We voeren bovendien taxaties uit.

Als NVM-makelaar hebben we niet alleen een uitgebreid woningaanbod, we begeleiden kopers, verkopers en verhuurders bovendien dagelijks gedurende het hele proces. Waar je ons ook voor inschakelt, we verlenen altijd maatwerk. Onze makelaar werkt met korte lijnen, op een laagdrempelige en no-nonsense manier en is proactief. We gaan graag voor je aan de slag.

Verkopen van je huis

Ga je je huis verkopen? Dat is natuurlijk niet zomaar iets. Er komt veel meer bij kijken dan alleen het plaatsen van een bord in de tuin. Onze makelaar helpt je gedurende het hele proces rondom de verkoop van je woning. Natuurlijk presenteren we je woning uitgebreid in ons woningaanbod.

Op zoek naar je droomhuis

Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je op zoek bent naar je droomhuis. Als aankoopmakelaar hebben we een jarenlange ervaring en zodoende veel kennis van de markt in deze regio. We weten van de hoed en de rand en helpen je graag tijdens je zoektocht. Je kunt in elk geval zelf alvast kijken in ons woningaanbod. Wellicht staat je droomwoning er wel bij. Wij zoeken voor je in het gehele woningaanbod, dus ook bij collega-makelaars.

Verhuren of taxeren

Over het verhuren van je woning geven we je ook graag advies. Je gaat natuurlijk liever niet met zomaar iemand in zee. Wij zoeken voor jou een geschikte huurder door je woning te presenteren in ons woningaanbod. Wil je om wat voor reden dan ook een officieel NWWI-taxatierapport aanvragen? Ook dat kan bij ons. Dit taxatierapport voldoet aan alle strenge normen en eisen.

Bekijk ons woningaanbod

Bekijk hierboven het uitgebreide woningaanbod van Budding. Wil je een woning bezichtigen of heb je een andere vraag over ons woningaanbod? Budding bellen: (0344) 641 608.


Adresgegevens

Achterstraat 30
4054 MT Echteld
Email: info@buddingbv.nl
Tel: 0344 – 64 16 08
Openingstijden kantoor:
Maandag t/m vrijdag
08.30 uur t/m 17.00 uur

Openingstijden

Postkantoor
Maandag t/m vrijdag
09.00 - 12.00 en 13.00 - 16.00 uur
RegioBank
Maandag t/m vrijdag
09.00 - 12.00 en 13.00 - 16.00 uur
Donderdag 18.30 - 19.30 uur