Verkoopmakelaar

Je huis verkopen is niet zomaar iets. Het is meer dan alleen een bord in de tuin plaatsen en een vraagprijs vaststellen. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Als jouw verkoopmakelaar begeleiden we je volledig tijdens het hele proces. Van begin tot eind. We nemen al je zorgen uit handen. Ook voor aankoop, verhuur of het opstellen van een taxatierapport kun je bij ons terecht.

Als verkoopmakelaar komen we eerst bij je langs, op een moment dat het jou uitkomt. Samen bekijken we de woning, nemen alle zaken door en bepalen zo een reële waarde. Als ervaren verkoopmakelaar weten we hoe de markt in elkaar steekt. We stellen een vraagprijs vast op basis van kenmerken van de woning en doen een uitgebreide marktanalyse.

De makelaar zorgt voor goede vindbaarheid

Als verkoopmakelaar sturen we een professionele fotograaf langs die jouw woning goed in beeld brengt. De presentatie van je woning kan beginnen. Het opstellen van de verkoopbrochure, de poster bij ons kantoor en in de etalage in Tiel en de online zichtbaarheid laat je met een gerust hart aan jouw verkoopmakelaar over. Je woning komt op onze eigen website en socialemediakanalen te staan, maar natuurlijk melden we hem ook aan op Funda. Je woning is nu heel goed vindbaar voor potentiële kopers. Zij zullen zich spoedig melden bij de verkoopmakelaar, bij ons dus. Wij staan iedereen te woord en plannen de bezichtigingen in.

Advies rondom de bezichtigingen

Als verkoopmakelaar adviseren we je uiteraard goed als het om de bezichtigingen gaat. Natuurlijk zorg je zelf voor een opgeruimd huis, maar wij vertellen het je als de muren wellicht een likje verf kunnen gebruiken. Bij de bezichtigingen zelf is alleen de verkoopmakelaar aanwezig. Jij hebt er dus geen omkijken naar.

verkoopmakelaar

Onze focus
ligt op jou

De verkoopmakelaar staat volledig aan jouw kant.

We staan als makelaar volledig aan jouw kant en proberen het maximale eruit te halen. Door onze jarenlange ervaring weten we van de hoed en de rand. Ben je akkoord met het bod en de voorwaarden? Dan stellen we een koopcontract voor je op. Bij de uiteindelijke overdracht bij de notaris zijn we als verkoopmakelaar ook aanwezig. Wil je meer informatie over ons? Budding bellen: (0344) 641 608 of klik hieronder om het contactformulier in te vullen.

Contact

Adresgegevens

Achterstraat 30
4054 MT Echteld
Email: info@buddingbv.nl
Tel: 0344 – 64 16 08
Openingstijden kantoor:
Maandag t/m vrijdag
08.30 uur t/m 17.00 uur

Openingstijden

Postkantoor
Maandag t/m vrijdag
09.00 - 12.00 en 13.00 - 16.00 uur
RegioBank
Maandag t/m vrijdag
09.00 - 12.00 en 13.00 - 16.30 uur