Makelaardij

Je eerste huis kopen of juist groter of kleiner wonen? Een huis verhuren óf heb je een taxatie nodig voor je hypotheekaanvraag?

Zoek je een woning? Bekijk dan hier het woningaanbod van Budding. Wij bieden woningen en professionele begeleiding bij koop, verkoop en verhuur.

lees meer

Zoek je een bedrijf? Bekijk dan hier het bedrijfsaanbod van Budding. Wij bieden bedrijven en professionele begeleiding bij koop, verkoop en verhuur.

lees meer

Verkoop je huis met vertrouwen en gemak met Budding. Onze verkoopmakelaar begeleidt je volledig gedurende het hele proces.

lees meer

Vind snel en gemakkelijk je droomhuis. Als aankoopmakelaar kennen we de markt en de regio door en door en gaan we actief voor je op zoek.

lees meer

Wil je je woning verhuren zonder zorgen? Wij hebben jarenlange ervaring in het verhuren van woningen en zorgen voor een geschikte huurder.

lees meer

Taxatie aanvragen voor een woning, hypotheekaanvraag of verbouwing? Onze gevalideerde rapporten voldoen aan de geldverstrekkersnormen.

lees meer

Op zoek naar je droomwoning?

Je zoektocht begint bij het woningaanbod op onze website. Woningen in allerlei soorten, maten en prijsklassen zijn in dit woningaanbod te vinden. Naast de presentatie van dit uitgebreide woningaanbod, helpen we je graag bij de koop, de verkoop of de verhuur van je woning. We voeren bovendien taxaties uit.

Als NVM-makelaar hebben we niet alleen een uitgebreid woningaanbod, we begeleiden kopers, verkopers en verhuurders bovendien dagelijks gedurende het hele proces. Waar je ons ook voor inschakelt, we verlenen altijd maatwerk. Onze makelaar werkt met korte lijnen, op een laagdrempelige en no-nonsense manier en is proactief. We gaan graag voor je aan de slag.

Onze klanten geven ons een

Bekijk ons kantoor op funda

Vind hier jouw droomhuis!

Bekijk hier het uitgebreide woningaanbod van Budding

Wil je een woning bezichtigen? Budding bellen: (0344) 641 608.

Binnenkort in de verkoop!

: Makelaardij

: Makelaardij

Onze focus
ligt op jou


Adresgegevens

Achterstraat 30
4054 MT Echteld
Email: info@buddingbv.nl
Tel: 0344 – 64 16 08
Openingstijden kantoor:
Maandag t/m vrijdag
08.30 uur t/m 17.00 uur

Openingstijden

Postkantoor
Maandag t/m vrijdag
09.00 - 12.00 en 13.00 - 16.00 uur
RegioBank
Maandag t/m vrijdag
09.00 - 12.00 en 13.00 - 16.00 uur
Donderdag 18.30 - 19.30 uur