Aankoopmakelaar

Een spannende tijd is aangebroken, want je hebt je droomhuis gevonden. Zijn er geen verborgen gebreken? En is de bouwkundige staat van het huis eigenlijk wel in orde? Als aankoopmakelaar helpen we je om dit soort vragen te beantwoorden. We loodsen je soepel door het aankoopproces heen, ook als je jouw droomwoning nog niet op het oog hebt. Ook voor verkoop, verhuur of het opstellen van een taxatierapport ben je bij ons op de juiste plek.

Als aankoopmakelaar hebben we dankzij jarenlange ervaring veel kennis van de markt en de regio. We weten precies hoe het er voor staat en helpen je graag. Ben je op zoek naar je droomwoning? Al voordat een woning op Funda komt, zijn we op de hoogte van het aanbod. We kennen jouw wensen en mogelijkheden en gaan actief voor je op zoek. Samen met je aankoopmakelaar vind je snel jouw droomwoning.

Aankoopmakelaar gaat proactief op zoek naar je droomhuis

Allereerst gaan we om tafel en zetten we als aankoopmakelaar jouw wensen en mogelijkheden op een rij. Op basis daarvan gaan we aan de slag. We zetten ons grote netwerk in om jouw droomwoning te vinden in het aanbod. Als aankoopmakelaar gaan we actief op zoek en we houden je natuurlijk op de hoogte als we iets vinden dat bij je wensen past.

Bezichtiging met een aankoopmakelaar

Dan is het tijd voor een bezichtiging. Natuurlijk gaat de aankoopmakelaar mee. Wij hebben tenslotte een kritische blik en kijken zorgvuldig naar de staat van de woning. Ook stellen we belangrijke vragen waar je als koper niet zo snel aan denkt.

We helpen je met het aankoopproces

Ben je overtuigd? Dan helpen we je met het aankoopproces. Alles in overleg uiteraard. Zaken als ontbindende voorwaarden, de financiering en verschillende opties nemen we allemaal mee. We hopen je als aankoopmakelaar snel te mogen feliciteren met de aankoop van je droomhuis.

Onze focus
ligt op jou

Recent aangekocht!

Simon Vestdijkstraat 46
Tiel

Oostwal 174 Oss

Lepelaarstraat 16
Maurik

Budding bellen?

Neem je graag een kijkje in ons woningaanbod? Klik dan hier.
Wil je meer informatie over ons als aankoopmakelaar? Budding bellen: (0344) 641 608.

Contact

Adresgegevens

Achterstraat 30
4054 MT Echteld
Email: info@buddingbv.nl
Tel: 0344 – 64 16 08
Openingstijden kantoor:
Maandag t/m vrijdag
08.30 uur t/m 17.00 uur

Openingstijden

Postkantoor
Maandag t/m vrijdag
09.00 - 12.00 en 13.00 - 16.00 uur
RegioBank
Maandag t/m vrijdag
09.00 - 12.00 en 13.00 - 16.00 uur
Donderdag 18.30 - 19.30 uur