Verhuren woning

Wil je je woning (tijdelijk) verhuren? Dan zijn er een aantal dingen waar je goed op moet letten. Is de huurder bijvoorbeeld een ‘nette’ bewoner en wat moet je doen wanneer hij of zij zich niet aan de regels houdt? Mag je eigenlijk wel je te-koop-staande woning verhuren en hoe zit het met de Leegstandswet? Wij geven graag antwoord op al je vragen en ondersteunen je desgewenst bij het verhuren van je woning. Ook voor aankoop of verkoop van je woning kun je trouwens bij ons terecht.

Geen onaangename verrassingen
Je woning verhuren doe je natuurlijk liever niet aan zomaar iemand. Wij gaan graag voor je op zoek naar een geschikte huurder. We voeren een uitgebreide screening uit. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan en ben je verzekerd van een goedlopend huurproces.

Verhuren van je woning? We helpen je graag
Als je ons inschakelt voor het verhuren van je woning ben je verlost van veel gedoe. We hebben jarenlange ervaring in de vastgoedbranche en weten precies wat er allemaal wel en niet mag. Alle mogelijke processen, juridische aangelegenheden en onderhandelingen rondom het verhuren van je woning zijn voor ons bekend. Bovendien blijven we steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo kunnen we je bijzonder goed ondersteunen bij het verhuren van je woning.

Zekerheid bij het verhuren van je woning
Wil je graag je woning verhuren, maar weet je niet hoe je dat het beste kunt aanpakken? We staan graag voor je klaar. We hanteren korte lijnen, geven altijd snel antwoord op je vragen en ondersteunen je in het hele proces. Dat bespaart jou een hoop tijd en geeft je zekerheid, iets wat je vast en zeker wel kunt gebruiken bij het verhuren van je woning. Als we je mogen helpen bij dit proces, dan weet je zeker dat we overal aan denken. Afspraken worden officieel vastgelegd.

woning verhuren

Budding bellen?

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het verhuren van je woning?
We staan graag voor je klaar. Meer informatie? Budding bellen: (0344) 641 608.

Contact

Onze focus
ligt op jou


Adresgegevens

Achterstraat 30
4054 MT Echteld
Email: info@buddingbv.nl
Tel: 0344 – 64 16 08
Openingstijden kantoor:
Maandag t/m vrijdag
08.30 uur t/m 17.00 uur

Openingstijden

Postkantoor
Maandag t/m vrijdag
09.00 - 12.00 en 13.00 - 16.00 uur
RegioBank
Maandag t/m vrijdag
09.00 - 12.00 en 13.00 - 16.00 uur
Donderdag 18.30 - 19.30 uur