Hypotheek oversluiten

Je wilt een ander huis kopen. Misschien is je huidige woning te klein of wil je naar een andere regio verhuizen? Wat je verhuisreden ook is, als je opnieuw een huis gaat kopen, veranderen er heel wat zaken. Neem je de huidige hypotheek bijvoorbeeld mee of kun je hem beter oversluiten naar een andere geldverstrekker?

Is oversluiten van je hypotheek de juiste keuze op dit moment? Onze hypotheekadviseur helpt je bij het maken van deze beslissing. Daarbij kijken we uiteraard naar zaken als de hypotheekrenteaftrek, maar ook naar de hoogte van de verkoopprijs van je huidige woning en de eventuele hypotheekschuld. Onze hypotheekadviseur luistert graag naar je wensen en kijkt wat de beste mogelijkheden zijn rondom het oversluiten van je hypotheek. We leggen je stap voor stap uit wat in jouw geval verstandig is om te doen met je hypotheek, oversluiten of juist niet.

Hypotheek oversluiten door gewijzigde situatie

Een hypotheek sluit je meestal af voor langere tijd. Maar wanneer er iets in je situatie verandert, kan het verstandig zijn te kijken naar het oversluiten van je hypotheek. Er kan iets wijzigen in je gezinssituatie of carrière. Wat je wensen ook zijn, onze hypotheekadviseur denkt graag met je mee. Als oversluiten van je hypotheek de beste optie is, denken we mee over de mogelijkheden en geven gericht advies. Zo komen we samen tot de hypotheekoplossingen die beter aansluiten bij jouw situatie.

Ook voor ander financieel advies

Niet alleen voor het overzetten van een hypotheek kun je bij onze hypotheekadviseur terecht. We geven ook graag ander financieel advies. Over het opzetten van een overzichtelijke thuisadministratie bijvoorbeeld. Dat geeft inzicht in inkomsten en uitgaven en draagt bij aan financiële gezondheid. Bovendien geeft het rust en zekerheid dat je niet teveel betaalt. Of wanneer je een schenking of erfenis hebt ontvangen. Ga je binnenkort met pensioen of staat er een scheiding in de planning? We helpen je graag met het oversluiten van financiële producten.

Onze focus
ligt op jou

Budding bellen!

Voor meer informatie kun je bij ons terecht.
Het is heel simpel: Budding bellen: (0344) 641 608.

Contact

Adresgegevens

Achterstraat 30
4054 MT Echteld
Email: info@buddingbv.nl
Tel: 0344 – 64 16 08
Openingstijden kantoor:
Maandag t/m vrijdag
08.30 uur t/m 17.00 uur

Openingstijden

Postkantoor
Maandag t/m vrijdag
09.00 - 12.00 en 13.00 - 16.00 uur
RegioBank
Maandag t/m vrijdag
09.00 - 12.00 en 13.00 - 16.30 uur