Taxatie aanvragen

Wil je een woning aankopen en een hypotheek aanvragen? Dan is een taxatie in veel gevallen verplicht. Maar ook wanneer je wilt gaan verbouwen en een extra lening nodig hebt, is een taxatie aanvragen nodig. Daarvoor kun je met een gerust hart bij ons terecht. Wil je meer weten over de aankoop, verkoop of verhuur van een woning? Kom gerust naar Budding.

Er zijn verschillende redenen om een taxatie aan te vragen. Voor het aanvragen van een hypotheek is een NWWI-gevalideerd taxatierapport noodzakelijk. De marktwaarde van je woning is namelijk medebepalend voor de hoeveelheid geld die je kunt lenen om je woning mee te financieren. Als je je woning wilt verkopen, verzorgen wij een gratis waardebepaling. Op deze manier kun je tenslotte een reële verkoopprijs bepalen. Bovendien wordt de WOZ-waarde van je woning door de gemeente vastgesteld en is het uitgangspunt van meerdere belastingen. Met een taxatierapport kun je die waarde controleren en eventueel bezwaar maken. Een taxatierapport komt ook van pas om inzicht te krijgen in de waardestijging van je woning na een verbouwing of renovatie.

Gevalideerde taxatie aanvragen

Wil je een taxatie aanvragen? Dat kan bij ons. Al onze taxatierapporten voldoen aan de strenge eisen en normen die door geldverstrekkers worden vereist. Zo worden onze rapporten altijd online gevalideerd door het NWWI. We hebben jarenlange ervaring als het gaat over het aanvragen van een taxatie en het opstellen van een rapport. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen volgen we bovendien regelmatig bijscholingsdagen van het NRVT. We weten zodoende precies waarover we praten.

Taxatie aanvragen

Onze focus
ligt op jou

Budding bellen?

Een taxatie van je woning vereist kennis van de lokale en regionale vastgoedmarkt. Wil je bij ons een taxatierapport aanvragen, dan gaan we voor je aan de slag tegen een scherp tarief. Wil je meer informatie over het aanvragen van een taxatie? Budding bellen: (0344) 641 608.

Contact

Adresgegevens

Achterstraat 30
4054 MT Echteld
Email: info@buddingbv.nl
Tel: 0344 – 64 16 08
Openingstijden kantoor:
Maandag t/m vrijdag
08.30 uur t/m 17.00 uur

Openingstijden

Postkantoor
Maandag t/m vrijdag
09.00 - 12.00 en 13.00 - 16.00 uur
RegioBank
Maandag t/m vrijdag
09.00 - 12.00 en 13.00 - 16.00 uur
Donderdag 18.30 - 19.30 uur