Wie zijn wij

Maak kennis met ons team van Budding.

Bart Budding

Directeur
Verzekeringsadviseur

Ardie van Zoest

Directeur
NVM Makelaar

Albert Cornelissen

Verzekeringsadviseur

Petra van Gessel

Erkend Financieel adviseur
Hypotheek adviseur

Dian van Zoest

Assistent Makelaar

Christa de Jongh

Financieel medewerkster

Budding Echteld

Lisette van Zoest

Telefoniste/Receptioniste

Hetty van Lent

Administratief medewerkster verzekeringen
Adviseur bankzaken

Veronica van Haarlem

Adviseur bankzaken

Alie Nijhof

Schadebehandelaar

Bij Budding in Echteld kun je terecht voor onafhankelijk advies, afgestemd op jouw situatie. Op ons kantoor in Echteld staan we graag voor je klaar. Of het nu gaat om het afsluiten van een passende verzekering, een hypotheek of de verkoop van je huis, je vindt bij ons de financiële producten of diensten die het best bij je passen.

Makelaardij
Een nieuw huis kopen of je huidige woning verkopen, het is behoorlijk spannend. Bij Budding in Echteld ben je aan het juiste adres voor vakkundige begeleiding gedurende het hele proces. In ons woningaanbod kun je huizen in allerlei soorten en maten vinden. Daarnaast staat onze makelaar klaar om je te begeleiden bij de aankoop, de verkoop of de verhuur van je huis. Voor taxaties kun je ook bij Budding in Echteld aankloppen. We verlenen altijd maatwerk.

Financieel advies
Voor al je een financiële vragen kun je terecht bij de financieel adviseur van Budding in Echteld. Of je nu geld wilt lenen voor de aankoop van een huis of heb je vragen over je veranderende financiële situatie door een scheiding, pensioen of een carrièreswitch. Ook voor hulp bij het invullen van je belastingaangifte kun je bij Budding in Echteld aankloppen.

Verzekeringen
Je denkt niet dagelijks aan je verzekeringen. Dat is logisch. Maar je wilt alles natuurlijk wel goed geregeld hebben. Een ongeluk zit tenslotte in een klein hoekje. Voor je zorgverzekering, woonhuisverzekering, autoverzekering, aansprakelijkheids- of rechtsbijstandverzekering of levensverzekering kun je terecht bij Budding in Echteld. We gaan graag met je in gesprek om alles tot in de puntjes te regelen.

RegioBank
Bij Budding in Echteld regel je ook al je bankzaken. Je kunt bij RegioBank terecht voor betalen, sparen en je hypotheek. Voor jezelf, maar natuurlijk ook voor je bedrijf. Naast een bankrekening krijg je bij Budding in Echteld persoonlijke service. Niet voor niets is RegioBank uitgeroepen tot de meest klantgerichte en klantvriendelijke van Nederland.

PostNL
Ons kantoor in Echteld beschikt over een PostNL-postkantoor. Ook voor je postzaken kun je dus bij Budding terecht.

Budding bellen
Heb je een vraag? Kom gerust langs in Echteld of bel ons even op. Budding bellen: (0344) 641 608.

Onze focus
ligt op jou


Adresgegevens

Achterstraat 30
4054 MT Echteld
Email: info@buddingbv.nl
Tel: 0344 – 64 16 08
Openingstijden kantoor:
Maandag t/m vrijdag
08.30 uur t/m 17.00 uur

Openingstijden

Postkantoor
Maandag t/m vrijdag
09.00 - 12.00 en 13.00 - 16.00 uur
RegioBank
Maandag t/m vrijdag
09.00 - 12.00 en 13.00 - 16.30 uur