Nieuws

Bekijk hier de laatste nieuwsberichten, lopende acties of nieuwtjes van ons kantoor.

Verzekeringen

Waarom kiest u voor ons? Wij zijn uw onafhankelijk adviseur! Wij komen graag langs om uw verzekeringen onder de loep te nemen.  

hypotheekgesprek

Huis op het oog? Maar geen idee wat je kunt lenen? Maak dan nu een afspraak voor een hypotheekberekening. Het eerste gesprek is altijd gratis! We helpen je graag.

Waardebepaling

Woning verkopen? Bel nu voor een GRATIS waardebepaling, Ardie van Zoest komt graag langs. Tevens een scherp tarief voor verkoop! 0344-641608

Welke autoverzekering past het beste bij jou?

Welke autoverzekering past het beste bij jou? Klik op de afbeelding en vergelijk hier de polisvoorwaarden of neem contact op met ons en wij vergelijken het voor u.

aanrijding

Heeft u een aanrijding? Breng de situatie in kaart! Klik op de afbeelding voor meer informatie. En neem contact op met ons kantoor.

Zomerbanden en Code Rood

Met zomerbanden en Code Rood de weg op: Ben ik dan wel verzekerd? Wij vertellen u meer.. Klik op de afbeelding en u leest de hele blog:

energielabel

Belangrijk nieuws m.b.t. uw energielabel! Vanaf 1 januari 2021 verplicht én de kosten worden hoger… Klik op de afbeelding om het gehele artikel te lezen.

Zorgverzekering 2021

Welke zorgverzekering past het beste bij u? Klik op de afbeelding voor meer informatie of neem nu contact op met één van onze adviseurs.

Op kamers

Op kamers? Zijn je spullen dan wel goed verzekerd? kies voor de inboedelverzekering speciaal voor jou als student! Vanaf €30,00 per jaar.

Corona virus

Wij nemen extra maatregelen rondom het corona-virus. Klik op de afbeelding hierboven om de maatregelen te bekijken. Wij wensen een ieder veel sterkte toe.