Nieuws

Bekijk hier de laatste nieuwsberichten, lopende acties of nieuwtjes van ons kantoor.

Zorgverzekering 2021

Welke zorgverzekering past het beste bij u? Klik op de afbeelding voor meer informatie of neem nu contact op met één van onze adviseurs.

Sinterklaas

WIN: Sinterklaas-actie: Klik op de afbeelding hierboven en download snel de kleurplaat om kans te maken op een zoetig-Sinterklaas pakket.

RegioBank Zilvervloot 100.000 stuks

HOERA! RegioBank opent 100.000e Zilvervloot. Klik op de afbeelding voor het gehele bericht! persbericht 18-11-2020 zilvervloot

Vacature alarm

Vacature alarm! Bent u op zoek naar een baan als administratief binnendienstmedewerker? Klik dan nu op de afbeelding hierboven voor de vacature.

Op kamers

Op kamers? Zijn je spullen dan wel goed verzekerd? kies voor de inboedelverzekering speciaal voor jou als student! Vanaf €30,00 per jaar.

Corona virus

Wij nemen extra maatregelen rondom het corona-virus. Klik op de afbeelding hierboven om de maatregelen te bekijken. Wij wensen een ieder veel sterkte toe.

Waardebepaling

Verkoopplannen? Ardie komt graag bij u langs voor een gratis waardebepaling. Maak nu snel een afspraak met ons kantoor. Bel 0344-641608.

Hypotheek

Wilt u weten wat u kunt lenen? Kom vrijblijvend langs voor een hypotheekberekening! Maak nu een afspraak bij Petra van Gessel

Wintersport

Heeft u plannen om komende winter op Wintersport te gaan? Bent u wel verzekerd tegen een uitglijder? Bel nu en wij controleren nu uw reisverzekering!

Hypotheken

Heeft u plannen om een nieuwe woning te kopen? Maar geen idee wat u kunt lenen? Maak dan nu een afspraak voor een GRATIS hypotheekberekening.