Nieuws

Bekijk hier de laatste nieuwsberichten, lopende acties of nieuwtjes van ons kantoor.

RegioBank Juli/Augustus actie

Open in de maand Juli of Augustus een JONGWIJS pakket bij RegioBank (betaal-/spaarrekening), ontvang een cadeautje en maak kans op een tablet.  

Corona virus

Wij nemen extra maatregelen rondom het corona-virus. Klik op de afbeelding hierboven om de maatregelen te bekijken. Wij wensen een ieder veel sterkte toe.

Waardebepaling

Verkoopplannen? Ardie komt graag bij u langs voor een gratis waardebepaling. Maak nu snel een afspraak met ons kantoor. Bel 0344-641608.

Hypotheek

Wilt u weten wat u kunt lenen? Kom vrijblijvend langs voor een hypotheekberekening! Maak nu een afspraak bij Petra van Gessel

Wintersport

Heeft u plannen om komende winter op Wintersport te gaan? Bent u wel verzekerd tegen een uitglijder? Bel nu en wij controleren nu uw reisverzekering!

Hypotheken

Heeft u plannen om een nieuwe woning te kopen? Maar geen idee wat u kunt lenen? Maak dan nu een afspraak voor een GRATIS hypotheekberekening.

Kinderspaarweken 2019

Van 21 oktober t/m 1 november 2019 kunnen de kinderen met RegioBank rekening geld storten op zijn/haar rekening, hiervoor krijgen ze een leuk cadeautje!

Vakantie voorbij Makelaardij

Maak nu een afspraak voor een gratis waardebepaling van uw woning, gewoon bij u thuis! Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Overwaarde Hypotheken

Op AOW-leeftijd en wilt u genieten van uw overwaarde uit u woning? Neem dan nu contact op met Petra van Gessel en bekijk de mogelijkheden. lees meer..

Reisverzekering

Geniet financieel onbezorgd van uw vakantie en regel vooraf uw verzekering bij ons. Wij vergelijken de beste verzekering voor u.