Nieuws

Bekijk hier de laatste nieuwsberichten, lopende acties of nieuwtjes van ons kantoor.

Waardebepaling

Woning verkopen? Bel nu voor een GRATIS waardebepaling, Ardie van Zoest komt graag langs. Tevens een scherp tarief voor verkoop! 0344-641608

buurtzame bank

Lokale ondernemers zorgen voor leven in de buurt. Dus wij zorgen voor de lokale ondernemers. Koop bij Firma van Wamel of Slagerij Jan van Doorn in Echteld.

Welke autoverzekering past het beste bij jou?

Welke autoverzekering past het beste bij jou? Klik op de afbeelding en vergelijk hier de polisvoorwaarden of neem contact op met ons en wij vergelijken het voor u.

aanrijding

Heeft u een aanrijding? Breng de situatie in kaart! Klik op de afbeelding voor meer informatie. En neem contact op met ons kantoor.

Zomerbanden en Code Rood

Met zomerbanden en Code Rood de weg op: Ben ik dan wel verzekerd? Wij vertellen u meer.. Klik op de afbeelding en u leest de hele blog:

Belastingaangifte 2021

Vind u het ook z’on gedoe om het zelf te doen? Plan dan nu vóór 1 mei 2021 een afspraak in met Petra van Gessel voor uw belastingaangifte.

energielabel

Belangrijk nieuws m.b.t. uw energielabel! Vanaf 1 januari 2021 verplicht én de kosten worden hoger… Klik op de afbeelding om het gehele artikel te lezen.

Zorgverzekering 2021

Welke zorgverzekering past het beste bij u? Klik op de afbeelding voor meer informatie of neem nu contact op met één van onze adviseurs.

Op kamers

Op kamers? Zijn je spullen dan wel goed verzekerd? kies voor de inboedelverzekering speciaal voor jou als student! Vanaf €30,00 per jaar.

Corona virus

Wij nemen extra maatregelen rondom het corona-virus. Klik op de afbeelding hierboven om de maatregelen te bekijken. Wij wensen een ieder veel sterkte toe.