Nieuws

Bekijk hier de laatste nieuwsberichten, lopende acties of nieuwtjes van ons kantoor.

Makelaardij – Sinterklaas actie

Sinterklaas actie! Maak tussen 18 november en 3 december een afspraak voor een gratis waardebepaling bij uw woning en maak kans op een Sinterklaas taart! Lees meer

Verzekering

Heeft u plannen om komende winter op Wintersport te gaan? Controleer dan voor u vertrekt uw reisverzekering! Neem nu contact op met 0344-641608

Hypotheken

Heeft u plannen om een nieuwe woning te kopen? Maar geen idee wat u kunt lenen? Maak dan nu een afspraak voor een GRATIS hypotheekberekening.

Kinderspaarweken 2019

Van 21 oktober t/m 1 november 2019 kunnen de kinderen met RegioBank rekening geld storten op zijn/haar rekening, hiervoor krijgen ze een leuk cadeautje!

Vakantie voorbij Makelaardij

Maak nu een afspraak voor een gratis waardebepaling van uw woning, gewoon bij u thuis! Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Overwaarde Hypotheken

Op AOW-leeftijd en wilt u genieten van uw overwaarde uit u woning? Neem dan nu contact op met Petra van Gessel en bekijk de mogelijkheden. lees meer..

Reisverzekering

Geniet financieel onbezorgd van uw vakantie en regel vooraf uw verzekering bij ons. Wij vergelijken de beste verzekering voor u.

JongWijs campagne

Open een JongWijs met betaalpas (18 juni t/m 20 sept. 2019) en ontvang een nationale bioscoopbon t.w.v. €7,50. JongWijs is voor kinderen tussen 8 en 18 jaar.

Verzekeringen zakelijk

Goed verzekerd ondernemen! Wij regelen dit voor u. We zorgen voor een verzekeringspakket dat bij u past. Zodat u met een gerust hart uw bedrijf kunt runnen.  

RegioBank Betaalcampagne

Stapt u tussen 15 maart 2019 t/m 28 juni 2019 over naar RegioBank Echteld met overstapservice. Dan ontvangt u een waardebon t.w.v. €25,–!