Nieuws

Bekijk hier de laatste nieuwsberichten, lopende acties of nieuwtjes van ons kantoor.

vacature

VACATURE ALARM! Klik op de afbeelding voor de volledige vacature. Wij zijn op zoek naar een financieel administratief medewerk(st)er voor ca. 20 uur per week.

Reisverzekering

Een doorlopende reisverzekering is iets wat vaak vergeten wordt. Van een weekendje weg, tot backpakken in het buitenland. Neem nu contact op om het af te sluiten.  

hypotheekgesprek

Huis op het oog? Maar geen idee wat je kunt lenen? Maak dan nu een afspraak voor een hypotheekberekening. Het eerste gesprek is altijd gratis! We helpen je graag.

Waardebepaling

Woning verkopen? Bel nu voor een GRATIS waardebepaling, Ardie van Zoest komt graag langs. Tevens een scherp tarief voor verkoop! 0344-641608

Welke autoverzekering past het beste bij jou?

Welke autoverzekering past het beste bij jou? Klik op de afbeelding en vergelijk hier de polisvoorwaarden of neem contact op met ons en wij vergelijken het voor u.

aanrijding

Heeft u een aanrijding? Breng de situatie in kaart! Klik op de afbeelding voor meer informatie. En neem contact op met ons kantoor.

Zomerbanden en Code Rood

Met zomerbanden en Code Rood de weg op: Ben ik dan wel verzekerd? Wij vertellen u meer.. Klik op de afbeelding en u leest de hele blog:

energielabel

Belangrijk nieuws m.b.t. uw energielabel! Vanaf 1 januari 2021 verplicht én de kosten worden hoger… Klik op de afbeelding om het gehele artikel te lezen.

Zorgverzekering 2021

Welke zorgverzekering past het beste bij u? Klik op de afbeelding voor meer informatie of neem nu contact op met één van onze adviseurs.

Op kamers

Op kamers? Zijn je spullen dan wel goed verzekerd? kies voor de inboedelverzekering speciaal voor jou als student! Vanaf €30,00 per jaar.