Nieuws

Bekijk hier de laatste nieuwsberichten, lopende acties of nieuwtjes van ons kantoor.

Kinderspaarweken

Kom tussen 18 en 29 oktober 2021 je spaarpot legen op ons kantoor en krijg een leuke verrassing! Kom langs met uw zoon of dochter!

NVM openhuizendag

De vernieuwde NVM Open Huizen Dag Zaterdag 2 oktober 2021. Ik wil wel verhuizen, maar is er wel aanbod voor mij? Afspraak maken: www.openhuizendag.nl

Waardebepaling

Woning verkopen? Bel nu voor een GRATIS waardebepaling, Ardie van Zoest komt graag langs. Tevens een scherp tarief voor verkoop! 0344-641608

buurtzame bank

Lokale ondernemers zorgen voor leven in de buurt. Dus wij zorgen voor de lokale ondernemers. Koop bij Firma van Wamel of Slagerij Jan van Doorn in Echteld.

Welke autoverzekering past het beste bij jou?

Welke autoverzekering past het beste bij jou? Klik op de afbeelding en vergelijk hier de polisvoorwaarden of neem contact op met ons en wij vergelijken het voor u.

aanrijding

Heeft u een aanrijding? Breng de situatie in kaart! Klik op de afbeelding voor meer informatie. En neem contact op met ons kantoor.

Zomerbanden en Code Rood

Met zomerbanden en Code Rood de weg op: Ben ik dan wel verzekerd? Wij vertellen u meer.. Klik op de afbeelding en u leest de hele blog:

Belastingaangifte 2021

Vind u het ook z’on gedoe om het zelf te doen? Plan dan nu vóór 1 mei 2021 een afspraak in met Petra van Gessel voor uw belastingaangifte.

energielabel

Belangrijk nieuws m.b.t. uw energielabel! Vanaf 1 januari 2021 verplicht én de kosten worden hoger… Klik op de afbeelding om het gehele artikel te lezen.

Zorgverzekering 2021

Welke zorgverzekering past het beste bij u? Klik op de afbeelding voor meer informatie of neem nu contact op met één van onze adviseurs.