Makelaar Betuwe

Op zoek naar je droomwoning in de mooie Betuwe? Kijk eerst eens in het complete woningaanbod op onze website, van je makelaar uit Echteld. Daar zie je heel veel verschillende huizen, in allerlei prijsklassen. Naast het presenteren van dit uitgebreide woningaanbod in de Betuwe, helpen we je als lokale makelaar graag tijdens de aankoop, de verkoop of de verhuur van je huis. We voeren desgewenst taxaties uit.

Als makelaar met het NVM-keurmerk hebben we niet alleen een uitgebreid woningaanbod, maar begeleiden we ook verhuurders, kopers en verkopers op zeer persoonlijke wijze gedurende het hele proces. Waar je onze makelaar ook voor inschakelt, we zorgen natuurlijk voor maatwerk. Onze makelaar houdt van korte lijnen, werkt op een laagdrempelige wijze, heeft een no-nonsense-mentaliteit en is proactief. We gaan voor je aan de slag in de Betuwe.

Je makelaar in de Betuwe

Ga je je huis verkopen in de Betuwe? Dat is niet zomaar even iets. Er komt wel wat meer bij kijken dan alleen het plaatsen van een bord in de voortuin. Onze makelaar begeleidt je tijdens de verkoop van je woning en alles wat erbij komt kijken. Uiteraard presenteren we je huis in de Betuwe in ons woningaanbod en op de website van Funda.

Je zoektocht naar een droomhuis start hier

Of ben je op zoek naar je ideale woning? Als makelaar hebben we hier jarenlange ervaring mee. Ook hebben we kennis van de markt in de Betuwe. We weten dus echt wel waarover we praten en staan je graag bij tijdens je zoektocht.

Verhuren of taxeren

Verhuren of huren? Daarover geven we als makelaar in de Betuwe ook graag advies. We zoeken een geschikte huurder voor jouw woning via ons uitgebreide netwerk. Heb je misschien interesse in een officieel NWWI-gevalideerd taxatierapport? Dat kun je ook aan onze makelaar overlaten. Het document voldoet uiteraard aan alle wettelijke normen en eisen.

Makelaar Betuwe

Onze focus
ligt op jou

Bekijk het woningaanbod

Als makelaar in Tiel en omgeving hebben we een uitgebreid woningaanbod. Wil je een huis in Tiel of omgeving bezichtigen of heb je een andere vraag aan onze makelaar? Budding bellen: (0344) 641 608.

Contact

Adresgegevens

Achterstraat 30
4054 MT Echteld
Email: info@buddingbv.nl
Tel: 0344 – 64 16 08
Openingstijden kantoor:
Maandag t/m vrijdag
08.30 uur t/m 17.00 uur

Openingstijden

Postkantoor
Maandag t/m vrijdag
09.00 - 12.00 en 13.00 - 16.00 uur
RegioBank
Maandag t/m vrijdag
09.00 - 12.00 en 13.00 - 16.00 uur
Donderdag 18.30 - 19.30 uur