Klantverhaal Paul en Willy

Paul en Willy van de Berg uit Echteld schrikken zich een ongeluk wanneer op een warme zomerdag hun coniferenhaag vlam vat. Ze beginnen snel met blussen, maar er valt toch niets meer te redden. Gelukkig is het echtpaar goed verzekerd via Budding. De haag is inmiddels vervangen en alles is snel en netjes opgelost.

Het is een hete en droge zomerdag wanneer de buurjongen van Paul en Willy het onkruid in zijn achtertuin wegbrandt. “Je weet hoe dat gaat met onkruid wegbranden”, vertelt het echtpaar. “Daar nog een plukje en daar. Maar voordat je het weet kom je te dicht bij de coniferen. In één keer stonden ze in brand.”

Ze blussen de haag meteen zelf, maar de brandweer helpt ook een handje en blust het na. “Een uur later keken we weer en toen begon het weer te smeulen. Nog een geluk dat het huis geen vlam vatte. De haag was niet meer te redden. Die moest vervangen worden.”

Na het weekend bellen Paul en Willy meteen naar Budding. “We werden goed geholpen. De schade-expert kwam samen met Bert Budding langs om de situatie te bekijken. Vervolgens maakte een plaatselijke hovenier een offerte. Uiteindelijk werd de haag helemaal vervangen. Maar goed ook, want alle coniferen gingen dood. Alles werd snel en netjes opgelost.”

Paul en Willy zijn erg te spreken over de service van Budding. “Zeer zeker, we hebben altijd prettig contact. Het gaat toch allemaal wat makkelijker dan bij andere grotere bedrijven. Omdat je in het dorp woont, kennen ze je gewoon.” Naast alle verzekeringen hebben Paul en Willy daarom ook diverse rekeningen bij de RegioBank. “We wonen hier al bijna 48 jaar en zijn al vanaf het begin klant bij Budding. Ons huis hebben we zelfs bij Arie Budding gekocht.”


Adresgegevens

Achterstraat 30
4054 MT Echteld
Email: info@buddingbv.nl
Tel: 0344 – 64 16 08
Openingstijden kantoor:
Maandag t/m vrijdag
08.30 uur t/m 17.00 uur

Openingstijden

Postkantoor
Maandag t/m vrijdag
09.00 - 12.00 en 13.00 - 16.00 uur
RegioBank
Maandag t/m vrijdag
09.00 - 12.00 en 13.00 - 16.00 uur
Donderdag 18.30 - 19.30 uur