Klantverhaal meneer Vonk

Zijn woning verkopen, het wilde meneer Vonk uit Ingen maar niet lukken. Budding schoot te hulp. Inmiddels is zijn huis verkocht. “Ik geef Budding een dikke 9.”

Meneer Vonk kwam met Budding in contact omdat hij een goed verzekeringskantoor zocht. “Ik was op zoek naar een bedrijf dat bij mensen hoog in het vaandel staat. Zo kwam ik bij Budding terecht. Bert kwam langs en we voerden een heel leuk, open gesprek. Zodoende ben ik met het bedrijf in zee gegaan.”

Zijn huis stond toen in de verkoop via een andere makelaar, waarover hij niet tevreden was. “Hij had een heleboel beloofd, maar was niks nagekomen. Ik vertelde erover aan Bert en hij zei dat Budding ook makelaar is. Met Ardie van Zoest voerde ik vervolgens ook een heel goed gesprek.”

Ardie nam de verkoop van zijn huis op zich. “Hij hielp ons goed, nam de tijd voor bezichtigingen en hield ons steeds op de hoogte van alle ontwikkelingen. Inmiddels is het huis verkocht.”

Meneer Vonk geeft Budding een dikke 9. “Als je wat hebt, kun je altijd bij ze terecht. Je auto verzekeren op zondag? Je kunt Bert gewoon bellen of appen en hij staat voor je klaar. Het is allemaal zo geregeld met Budding.” Hij raadt het Echteldse kantoor daarom zeker aan bij anderen. “Ik heb al een vriendin geadviseerd contact met Budding op te nemen en mijn moeder en stiefvader hebben er inmiddels ook al hun verzekeringen lopen.”


Adresgegevens

Achterstraat 30
4054 MT Echteld
Email: info@buddingbv.nl
Tel: 0344 – 64 16 08
Openingstijden kantoor:
Maandag t/m vrijdag
08.30 uur t/m 17.00 uur

Openingstijden

Postkantoor
Maandag t/m vrijdag
09.00 - 12.00 en 13.00 - 16.00 uur
RegioBank
Maandag t/m vrijdag
09.00 - 12.00 en 13.00 - 16.00 uur
Donderdag 18.30 - 19.30 uur