Klantverhaal Dion en Jildou

Starters Dion Verkuijl en Jildou van der Veen konden wel wat hulp gebruiken toen ze hun droomhuis in Tiel vonden. Bij Budding werden ze uitstekend geholpen. “Alles is ons heel duidelijk uitgelegd.”

Anderhalf jaar geleden lieten Dion en Jildou voor het eerst een hypotheekberekening maken. Jildou: “Dions baas is ook klant bij Budding en hij had er goede ervaringen. We dachten, daar gaan we ook heen.” Maar hun droomhuis vonden ze niet direct. “Het duurde een poosje voordat we tegen dit huis in Tiel aanliepen”, vertelt Dion. “In salaris waren we er beiden op vooruit gegaan. Tijd voor een nieuwe berekening dus.”

Dion en Jildou gingen opnieuw naar Petra voor een hypotheekberekening, Tegelijkertijd schakelden ze de hulp van makelaar Ardie in. Hij begeleidde ze gedurende het hele aankoopproces, tijdens de bezichtiging en met het uitbrengen van een bod. “Even later zaten we met Albert om tafel om de juiste verzekeringen af te sluiten en Sander van RegioBank hielp ons aan een gezamenlijke rekening. Ook weer geregeld, alles onder één dak.”

Het is hun eerste woning. “We wisten van niks”, zegt Jildou. “We hadden geen idee wat het allemaal inhield en wat er op ons afkwam. We konden dus wel wat hulp gebruiken. Budding heeft dat echt heel goed gedaan. Alles is ons duidelijk uitgelegd en er is meegedacht. We raden andere starters daarom zeker aan net als wij de hulp van Budding in te schakelen. Wij zijn heel goed geholpen.”

Dion en Jildou

Adresgegevens

Achterstraat 30
4054 MT Echteld
Email: info@buddingbv.nl
Tel: 0344 – 64 16 08
Openingstijden kantoor:
Maandag t/m vrijdag
08.30 uur t/m 17.00 uur

Openingstijden

Postkantoor
Maandag t/m vrijdag
09.00 - 12.00 en 13.00 - 16.00 uur
RegioBank
Maandag t/m vrijdag
09.00 - 12.00 en 13.00 - 16.00 uur
Donderdag 18.30 - 19.30 uur