Klantverhaal Barbara van Lavieren

Barbara en Peter wilden al een tijdje met hun gezin naar een levendigere plek verhuizen.
Budding regelde hun hypotheek en verzekeringen.

De eerste keer dat Barbara en haar gezin in aanraking kwamen met Budding, gingen ze verhuizen. Vorig jaar schakelden ze Budding opnieuw in. Het echtpaar wilde graag verhuizen naar een levendigere plek, maar in deze gekke tijd was het moeilijk iets passends te vinden. Overbieden was heel normaal. Petra van Gessel bekeek hun financiële plaatje en informeerde hen regelmatig over wat voor hen haalbaar was.

‘’We hebben een nieuw huis gekocht in Tiel!”, liet Barbara telefonisch weten. “Het is ons gelukt.’’ Daarna werd alles in gang gezet. De huidige hypotheek liep al via Budding en opnieuw bekeek Petra welke hypotheek het beste bij hen en hun situatie paste. Barbara: ‘’Ze legde alles in jip-en-janneketaal uit. Dat was heel fijn. Als ik nog vragen had, kon ik haar bellen en dan legde ze het ons desnoods nog eens uit. De lijntjes waren kort, er zat geen computersysteem tussen en alles was heel duidelijk.”

“Of ik Budding zou aanraden?”, reageert Barbara. “Zeker wel! We hebben heel fijne ervaringen met het bedrijf. Mensen met soortgelijke plannen als wij vragen al waar we alles zo goed geregeld hebben. Bij Budding, zeggen we dan. Ik raad iedereen aan in gesprek te gaan om het zelf te ervaren.”

Barbara vertelt verder over het persoonlijke contact met Budding: “Bart is zelfs bij ons thuis geweest om de huidige situatie te bekijken én om te bepalen welke verzekeringen we het beste kunnen afsluiten. Hij merkte een aantal dingen op die nog niet verzekerd waren, waar we zelf niet aan gedacht hadden. Fijn dat hij daarom persoonlijk kwam kijken. Bij andere bedrijven gaan dit soort dingen allemaal digitaal. Ze komen echt niet meer bij je langs, hoor. Door Budding weten we zeker dat we goed verzekerd zijn.‘’

Barbara van Lavieren

Adresgegevens

Achterstraat 30
4054 MT Echteld
Email: info@buddingbv.nl
Tel: 0344 – 64 16 08
Openingstijden kantoor:
Maandag t/m vrijdag
08.30 uur t/m 17.00 uur

Openingstijden

Postkantoor
Maandag t/m vrijdag
09.00 - 12.00 en 13.00 - 16.00 uur
RegioBank
Maandag t/m vrijdag
09.00 - 12.00 en 13.00 - 16.00 uur
Donderdag 18.30 - 19.30 uur