Makelaar Tiel

Op zoek naar je droomwoning in Tiel? Je zoektocht begint bij het complete woningaanbod op de website van je makelaar uit Echteld. Daar staan allerlei soorten huizen op, in verschillende prijsklassen. Naast dit uitgebreide woningaanbod in Tiel en omgeving, helpen we je als makelaar graag bij de aankoop, de verkoop of de verhuur van je huis. We voeren tevens taxaties uit.

Als makelaar met het NVM-logo presenteren we niet alleen een uitgebreid woningaanbod, maar begeleiden we ook kopers, verkopers en verhuurders op een persoonlijke wijze en gedurende het complete proces. Waar je ons als makelaar ook voor inschakelt, we zorgen altijd voor maatwerk. Onze makelaar hanteert de kortste lijnen, werkt op een laagdrempelige manier, houdt van no-nonsense en is proactief. We gaan meteen voor je aan de slag, in Tiel en omgeving!

Je makelaar in Tiel

Ga je je huis verkopen in Tiel? Dat is zeker niet zomaar iets. Er komt meer bij kijken dan het plaatsen van een bord in je voortuin. Onze makelaar helpt je met de verkoop van je woning en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk presenteren we je huis in Tiel in ons woningaanbod en op Funda.

Zoektocht naar je droomhuis

Of ben je op zoek naar je droomhuis? Als makelaar hebben we een jarenlange ervaring met dit soort zoektochten. Ook hebben we veel kennis van de markt in de regio van Tiel. We weten dus wel waarover we praten en kunnen je goed bijstaan.

Verhuren of taxeren

Huren of verhuren? Daarover geven we als makelaar in de omgeving van Tiel ook graag adviezen. Wij zoeken naar een geschikte huurder via ons uitgebreide netwerk. Interesse in een officieel taxatierapport? Dat kun je ook bij onze makelaar aanvragen. Je kunt ervan uitgaan dat dit document voldoet aan alle strenge normen en eisen.

makelaar tiel

Onze focus
ligt op jou

Bekijk het woningaanbod

Als makelaar in Tiel en omgeving hebben we een uitgebreid woningaanbod. Wil je een huis in Tiel of omgeving bezichtigen of heb je een andere vraag aan onze makelaar? Budding bellen: (0344) 641 608.

Contact

Adresgegevens

Achterstraat 30
4054 MT Echteld
Email: info@buddingbv.nl
Tel: 0344 – 64 16 08
Openingstijden kantoor:
Maandag t/m vrijdag
08.30 uur t/m 17.00 uur

Openingstijden

Postkantoor
Maandag t/m vrijdag
09.00 - 12.00 en 13.00 - 16.00 uur
RegioBank
Maandag t/m vrijdag
09.00 - 12.00 en 13.00 - 16.00 uur
Donderdag 18.30 - 19.30 uur