Huis verkopen tiel

Wil je graag je huis verkopen in Tiel? Daar kunnen we je bij helpen. Je huis verkopen in Tiel is niet zomaar iets. Er komt meer bij kijken dan alleen het plaatsen van een bord in de tuin. Gelukkig, je staat er niet alleen voor. Je woning verkopen doe je samen met onze verkoopmakelaar. We begeleiden je gedurende het complete proces, van begin tot einde. We nemen al je zorgen rondom het verkopen van je huis in Tiel uit handen.

We komen allereerst bij je langs, wanneer het jou uitkomt natuurlijk. Samen bekijken we het huis dat je wilt verkopen in Tiel. We nemen alle belangrijke zaken door en bepalen een reële waarde van het te verkopen huis. We zijn zeer ervaren en kennen de markt en de regio Tiel op ons duimpje. We bepalen in overleg een vraagprijs op basis van kenmerken van de woning én we doen een marktanalyse.

Je huis verkopen in Tiel

Om je huis in Tiel goed te kunnen verkopen, zijn er mooie, duidelijke beelden nodig. We sturen daarom een professionele fotograaf langs die jouw te verkopen huis goed in beeld brengt. De presentatie kan beginnen. We maken een verkoopbrochure, hangen een poster op bij ons kantoor en zorgen voor online zichtbaarheid in Tiel en ver daarbuiten. Het huis dat je wilt verkopen komt op onze eigen website en socialemediakanalen te staan, maar natuurlijk ook op Funda. Nu is hij heel goed vindbaar voor potentiële kopers. Zij zullen zich spoedig melden voor een bezichtiging van je huis in Tiel. Dat regelen wij allemaal voor je.

huis verkopen in Tiel

Onze focus
ligt op jou

We staan volledig aan jouw kant!

We staan volledig aan jouw kant en proberen het maximale uit het verkopen van jouw huis in Tiel te halen. Door onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we dat moeten aanpakken. Ben je akkoord met het uiteindelijke bod en met de voorwaarden? Dan stellen wij het koopcontract voor je op. Bij de uiteindelijke notariële overdracht zijn we natuurlijk ook aanwezig. Meer informatie over het verkopen van je huis in Tiel? Budding bellen: (0344) 641 608.

Contact

Adresgegevens

Achterstraat 30
4054 MT Echteld
Email: info@buddingbv.nl
Tel: 0344 – 64 16 08
Openingstijden kantoor:
Maandag t/m vrijdag
08.30 uur t/m 17.00 uur

Openingstijden

Postkantoor
Maandag t/m vrijdag
09.00 - 12.00 en 13.00 - 16.00 uur
RegioBank
Maandag t/m vrijdag
09.00 - 12.00 en 13.00 - 16.30 uur