De zorgverzekering blijft nog steeds persoonlijk.
Wij kijken zorgvuldig naar jouw persoonlijke wensen bij het kiezen van de zorgverzekering. Overstappen regelen wij voor jou zonder gedoe.

Door altijd betrokken en dichtbij te zijn, zorgen wij dat alles goed geregeld wordt. Dit geeft zekerheid voor de toekomst, want wat er ook gebeurt, Budding staat voor je klaar.

Maak een afspraak om jouw verzekeringen door te nemen. Dit kan telefonisch, op kantoor of bij jou thuis. Want voor goed advies, kun je gewoon Budding bellen.

Voor veel van onze klanten komen wij uit de Stad Holland Zorgverzekeraar.
Voordelen van deze zorgverzekering:

  • Restitutiepolis met vrije zorgkeuze
  • Verlaagd eigen risico van € 375,- i.p.v. wettelijke € 385,-
  • Aanvullende verzekeringen mét en zonder tandartsdekking
  • Gespreide betaling verplicht eigen risico mogelijk
  • Declareren via de app, online of per post
  • Geen medische vragen bij aanmelding
  • Persoonlijke zorgverzekeraar waar het nog echt om de verzekerde draait!

Zorgverzekering

Gezondheid, dat is het belangrijkste wat er is. Het gaat niet alleen over je lichaam en je geest, maar ook over je omgeving en relaties. Als je zorg nodig hebt, wil je natuurlijk dat je snel bij een goede zorgverlener terecht kunt. Dat begrijpen we. Daarom helpen we je bij het afsluiten van de beste verzekering voor jou.

Achttien jaar of ouder? Dan ben je in Nederland verplicht om een zorgverzekering met een basisdekking af te sluiten. Maar voor welke verzekeraar je kiest en welke dekking daarbij hoort, is nog maar de vraag. Samen met jou kijken onze experts graag naar de meest passende oplossing in jouw persoonlijke situatie. Sluit je een zorgverzekering bij ons af? Dan ben je verzekerd van goede zorg. Wil je je zorgverzekering goed geregeld hebben? Kom dan eens langs voor een persoonlijk advies.

Aanvulling op je zorgverzekering
In Nederland is een zorgverzekering met basisdekking verplicht. Maar basisverzekeringen van allerlei aanbieders verschillen nogal. Bovendien kun je voor een aanvulling op de zorgverzekering kiezen. Bijvoorbeeld als je extra zorg nodig hebt, zoals fysiotherapie, of goed verzekerd wilt zijn voor zorgkosten in een ander land. Het kan dan verstandig zijn zo’n aanvulling naast de basisverzekering af te sluiten. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor het afsluiten van een tandartsverzekering.

We kijken naar de beste oplossingen
Best lastig om te kiezen welke zorgverzekering en eventuele aanvullingen bij je passen? We inventariseren tijdens een gesprek graag alle risico’s en kijken samen met jou naar de beste oplossingen. Om de juiste keuze te maken, vergelijken we verschillende opties. Onze ervaren specialisten zijn onafhankelijk en klantgericht en gaan graag voor je aan de slag. Zij willen een langetermijnrelatie met je opbouwen en zoeken dus naar de beste verzekeringsoplossingen voor jouw situatie. Niet alleen voor een zorgverzekering kun je bij ons terecht, maar ook voor een autoverzekering, een inboedelverzekering, een aansprakelijkheids- of een rechtsbijstandverzekering of een levensverzekering.

zorgverzekering

Budding bellen?

Heb je een vraag over het afsluiten van een zorgverzekering? Budding bellen: (0344) 641 608.

Bel nu


Adresgegevens

Achterstraat 30
4054 MT Echteld
Email: info@buddingbv.nl
Tel: 0344 – 64 16 08
Openingstijden kantoor:
Maandag t/m vrijdag
08.30 uur t/m 17.00 uur

Openingstijden

Postkantoor
Maandag t/m vrijdag
09.00 - 12.00 en 13.00 - 16.00 uur
RegioBank
Maandag t/m vrijdag
09.00 - 12.00 en 13.00 - 16.30 uur