Rechtsbijstandverzekering

Stel je voor, je wordt ontslagen vanwege een reorganisatie. Of je veroorzaakt een verkeersongeval en komt er met de tegenpartij niet uit. Wanneer je in een juridisch conflict belandt, is het prettig daarvoor verzekerd te zijn. Via ons sluit je eenvoudig een passende rechtsbijstandverzekering af.

Van deskundige juridische hulp ben je met onze rechtsbijstandverzekering verzekerd. Kom je onverhoopt in een juridisch conflict terecht dan is het fijn dat een expert je helpt en je wijst op je rechten en plichten. Een rechtsbijstandverzekering heeft verschillende dekkingen. Samen kijken we graag welke het beste bij jouw persoonlijke situatie past.

Welke dekking rechtsbijstandverzekering?

De kosten van een rechtsbijstandverzekering stijgen naarmate je voor meer dekkingen kiest. Daarbij is je gezinssamenstelling ook van invloed op de premie. Bedenk wel, mocht zich een juridisch geschil voordoen, dan ben je met een rechtsbijstandverzekering meestal goedkoper uit dan wanneer je zelf een advocaat inschakelt.

Aansprakelijkheidsverzekering

Bij Budding kun je niet alleen een rechtsbijstandverzekering afsluiten, maar ook een aansprakelijkheidsverzekering. Je wilt er liever niet aan denken, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Je kunt bijvoorbeeld zomaar met je fiets tegen een geparkeerde auto aanrijden. Ook je kinderen of huisdieren kunnen schade veroorzaken. Dan is het prettig wanneer je goed verzekerd bent. Een aansprakelijkheidsverzekering biedt dan uitkomst.

We kijken samen naar oplossingen

Vind je het lastig te kiezen welke rechtsbijstandverzekering bij je past? Tijdens een gesprek inventariseren we graag alle risico’s en kijken samen naar oplossingen. We vergelijken opties en maken zo de juiste keuze. Op ons kantoor werken ervaren specialisten die voor onafhankelijkheid en klantgerichtheid gaan. We streven naar een langetermijnrelatie en zoeken naar de beste verzekeringsoplossingen in jouw situatie. Niet alleen voor een aansprakelijkheids- of een rechtsbijstandverzekering kun je bij ons terecht, maar ook voor een autoverzekering, een inboedelverzekering, een zorgverzekering of een levensverzekering.

Budding bellen?

Heb je een vraag over een aansprakelijkheids- of rechtsbijstandverzekering? Budding bellen: (0344) 641 608.

Bel nu

Adresgegevens

Achterstraat 30
4054 MT Echteld
Email: info@buddingbv.nl
Tel: 0344 – 64 16 08
Openingstijden kantoor:
Maandag t/m vrijdag
08.30 uur t/m 17.00 uur

Openingstijden

Postkantoor
Maandag t/m vrijdag
09.00 - 12.00 en 13.00 - 16.00 uur
RegioBank
Maandag t/m vrijdag
09.00 - 12.00 en 13.00 - 16.30 uur