Levensverzekering

Leven en dood horen bij elkaar. Daarom kun je het maar beter goed geregeld hebben. Met een levensverzekering wordt na je overlijden een bedrag uitgekeerd aan je nabestaanden. Hiervoor betaal je premie. Bij een traditionele levensverzekering staat dit bedrag vast. Maar er zijn ook varianten waarbij je de premie laat beleggen.

Een levensverzekering afsluiten doe je meestal met het oog op de toekomst. De belangrijkste reden is om je nabestaanden uit financiële problemen te houden wanneer je overlijdt, bijvoorbeeld om de hypotheek af te lossen. Op financieel gebied wordt er geen grote schade geleden wanneer een levensverzekering is afgesloten. Ook mensen met kinderen besluiten vaak te gaan voor het afsluiten van een levensverzekering. Kinderdagverblijfkosten en leefgeld worden bijvoorbeeld uitgekeerd wanneer de kinderen nog jong zijn.

Levensverzekering om de uitvaart te betalen

Een levensverzekering kun je ook afsluiten om de kosten van de uitvaart te kunnen betalen wanneer je overlijdt. Met zo’n uitvaartverzekering laat je je gezin of partner niet achter met onvoorziene kosten en ben je zeker van een passend afscheid.

We kijken naar de beste oplossingen

Niet zo gek dat je niet zo goed weet of het afsluiten van een levensverzekering voor jou en je gezin een verstandig idee is. We helpen je graag. We bekijken jouw situatie en komen zo tot de beste oplossing. Verschillende opties zetten we op een rij en zo maken we de juiste keuze. Onze ervaren specialisten adviseren je onafhankelijk. We werken altijd klantgericht en gaan voor een langetermijnrelatie. Met dat idee in ons achterhoofd zoeken we naar jouw beste verzekeringsoplossingen. Niet alleen voor een levensverzekering kun je bij ons terecht, maar ook voor een autoverzekering, een zorgverzekering, een aansprakelijkheids- of rechtsbijstandverzekering of een inboedelverzekering.

levensverzekering

Budding bellen?

Heb je een vraag over het afsluiten van een levensverzekering? Budding bellen: (0344) 641 608.

Bel nu

Onze focus
ligt op jou


Adresgegevens

Achterstraat 30
4054 MT Echteld
Email: info@buddingbv.nl
Tel: 0344 – 64 16 08
Openingstijden kantoor:
Maandag t/m vrijdag
08.30 uur t/m 17.00 uur

Openingstijden

Postkantoor
Maandag t/m vrijdag
09.00 - 12.00 en 13.00 - 16.00 uur
RegioBank
Maandag t/m vrijdag
09.00 - 12.00 en 13.00 - 16.30 uur