Inboedelverzekering

Stel je voor dat er brand uitbreekt in je woning. Dan wil je er natuurlijk zeker van zijn dat er geld beschikbaar is om de schade te herstellen. Maar ook tegen een storm kun je de spullen in je huis, tuin en schuur verzekeren met een inboedelverzekering. Of tegen schade na diefstal of inbraak.

Met een inboedelverzekering verzeker je de spullen in je huis. Denk aan meubelen, maar ook bijvoorbeeld aan spiegels of kleding. Alles wat je meeneemt tijdens een verhuizing valt onder de inboedelverzekering. Een inboedelverzekering is niet verplicht, maar wel verstandig. Ook zakelijke klanten kunnen er één afsluiten. Je wilt tenslotte toch niet het risico lopen dat bliksem of regen je inventaris en goederen beschadigen wanneer je die niet verzekerd hebt?

Alleen een inboedelverzekering of ook een opstalverzekering?

Tijdens een gesprek inventariseren we samen de risico’s en bekijken de oplossingen die het beste bij je passen. We vergelijken de opties en maken zo de juiste keuze. Is een inboedelverzekering bijvoorbeeld voldoende in jouw situatie, of is het ook verstandig een opstalverzekering af te sluiten? Ga je voor basis of allrisk? Onze adviseur helpt je graag bij het maken van deze belangrijke beslissingen.

Ervaren specialisten met veel vakkennis

Op ons kantoor in Echteld werken ervaren specialisten die vakkennis hebben en onafhankelijkheid en klantgerichtheid hoog in het vaandel hebben staan. Graag gaan wij met jou een langetermijnrelatie aan met verzekeringsoplossingen die passen bij jouw persoonlijke en zakelijke situatie. Niet alleen voor een woonhuisverzekering zoals een inboedelverzekering kun je bij ons terecht, maar ook voor een autoverzekering, een aansprakelijkheids- of rechtsbijstandverzekering, een zorgverzekering of een levensverzekering. Schade melden gaat bij ons heel eenvoudig. We zorgen voor een snelle en vakkundige afwikkeling.

Onze focus
ligt op jou

Budding bellen?

Heb je een vraag over een inboedelverzekering of een andere financiële kwestie? Budding bellen: (0344) 641 608.

Bel nu

Adresgegevens

Achterstraat 30
4054 MT Echteld
Email: info@buddingbv.nl
Tel: 0344 – 64 16 08
Openingstijden kantoor:
Maandag t/m vrijdag
08.30 uur t/m 17.00 uur

Openingstijden

Postkantoor
Maandag t/m vrijdag
09.00 - 12.00 en 13.00 - 16.00 uur
RegioBank
Maandag t/m vrijdag
09.00 - 12.00 en 13.00 - 16.30 uur