Autoverzekering

Als je een auto, motor, bromfiets, camper, vrachtwagen of ander motorvoertuig hebt gekocht, moet je daarvoor verplicht een WA-verzekering afsluiten. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Wil je bijvoorbeeld een autoverzekering met allriskdekking? Wil je de inzittenden en vervoerde zaken ook verzekeren? Ga je voor rechtsbijstand?

Kies je voor een autoverzekering via ons, dan is je motorvoertuig direct verzekerd én word je goed geholpen. Rij je onverhoopt schade? Dan staan wij voor je klaar. Als particulier denk je niet dagelijks aan je verzekeringen. Dat is logisch. Toch wil je het natuurlijk goed geregeld hebben. Dat kan via ons.

Welke autoverzekering?
Vind je het lastig om te kiezen welke autoverzekering bij je past? Tijdens een gesprek inventariseren we alle risico’s en bekijken we samen de oplossingen. We vergelijken opties en maken op die manier de juiste keuze. Is een WA-autoverzekering bijvoorbeeld voldoende in jouw situatie? Misschien is het verstandig voor allrisk te gaan? Hoeveel schadevrije jaren heb je inmiddels opgebouwd? Als je schadevrij rijdt, krijg je namelijk korting op de premie van je autoverzekering. En voor hoeveel eigen risico wil je eigenlijk gaan? Onze adviseur helpt je bij het maken van deze beslissingen.

Ervaren specialisten met vakkennis
Op ons kantoor in de Betuwe werken ervaren specialisten met veel vakkennis die gaan voor onafhankelijkheid en klantgerichtheid. We bouwen met jou graag een langetermijnrelatie op en zoeken naar de verzekeringsoplossingen die bij jouw persoonlijke en zakelijke situatie passen. Niet alleen voor een autoverzekering kun je bij ons terecht, maar ook voor een aansprakelijkheids- of rechtsbijstandverzekering, een inboedelverzekering, een zorgverzekering of een levensverzekering. Ook niet onbelangrijk, schade melden gaat zeer eenvoudig. We zorgen voor een vakkundige en snelle afwikkeling.

Budding bellen?

Heb je een vraag over een autoverzekering of een andere financiële kwestie? Budding bellen: (0344) 641 608.

Bel nu

Adresgegevens

Achterstraat 30
4054 MT Echteld
Email: info@buddingbv.nl
Tel: 0344 – 64 16 08
Openingstijden kantoor:
Maandag t/m vrijdag
08.30 uur t/m 17.00 uur

Openingstijden

Postkantoor
Maandag t/m vrijdag
09.00 - 12.00 en 13.00 - 16.00 uur
RegioBank
Maandag t/m vrijdag
09.00 - 12.00 en 13.00 - 16.00 uur
Donderdag 18.30 - 19.30 uur