Verzekeringen

Particulieren verzekeringen; U denkt niet dagelijks aan uw verzekeringen. Dat is logisch. Toch wilt u het wel goed geregeld hebben. Voor alle kleine en grote onzekerheden waar u mee te maken kunt krijgen. En een verzekering nodig heeft.

Zakelijke Verzekeringen; Als ondernemer wilt u met een gerust hart kunnen ondernemen. U wilt zich bezighouden met uw producten en klanten. Regel daarom financiële risico’s van materiële zaken en immateriële zaken zoals inkomstenverlies door brand en ziekte van personeel. Dat is een zorg minder.

“Verzeker alleen de risico’s die u zelf niet kunt of wilt dragen”, een oud gezegde wat vandaag de dag nog steeds actueel is. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Verzekeringen schade

Verzekeringen

Op ons kantoor werken specialisten waar de kernwoorden, vakkundig, ervaren, onafhankelijk en klantgericht hoog in het vaandel staan. Wij gaan voor een lange termijn relatie met verzekeringsoplossingen die passen bij uw persoonlijke én zakelijke situaties.

Bij een schademelding zorgen wij voor een spoedige en vakkundige afwikkeling. Een ook kunnen wij u waar mogelijk helpen bij het verhalen van geleden schade.

Wilt u schade direct melden?
Gebruik dan naaststaand schadeformulier.

Schade melden
Voor en Achternaam
Bijvoorbeeld schadeformulier/foto's/offertes etc.
Verzekeringsmaatschappijen waar wij mee samenwerken:
next
prev
Brandverzekering

Brandverzekering

Particulier: Denk hierbij aan het verzekeren van uw woonhuis en de eigendommen in het woonhuis. Stel u voor er ontstaat een brand,  dan wilt u er zeker van zijn dat er geld beschikbaar is om de schade te herstellen, waardoor er geen financiële problemen ontstaan. Wij ondersteunen u met het regelen van de schade!

Zakelijk: Denk hierbij aan het verzekeren van uw bedrijfspand, inventaris en goederen. Stel u voor dat tijdens een hevige onweersbui de bliksem inslaat en de regen binnendringt dan is er behalve schade aan het gebouw ook schade aan de inventaris en goederen. Wilt u dit risico lopen?

Tijdens een gesprek inventariseren wij samen met u de risico’s en bekijken de oplossingen.

Vervoer

Uw heeft een auto, motor, bromfiets, camper, vrachtwagen of ander motorvoertuig gekocht, naast de wettelijk verplichte WA-verzekering zijn er nog diverse verzekeringsmogelijkheden. Denk hierbij aan een Allrisk dekking, verzekering voor inzittenden, rechtsbijstand en vervoerde zaken.

Tijdens een gesprek bespreken wij de wensen, de risico’s en de oplossingen.

Vervoer
Aansprakelijk/rechtsbijstand

Aansprakelijkheid/Rechtsbijstand

Particulier: Is het u al wel eens overkomen, u rijdt met de fiets tegen een geparkeerd staande auto waardoor er schade is ontstaan. De aansprakelijkheidsverzekering particulieren bied hiervoor maar ook voor schade die uw kinderen of uw huisdieren toebrengt aan andere de uitkomst.

Zakelijk: Behalve u zelf, kan ook het personeel schade toebrengen aan eigendommen van andere. De aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven bied dekking voor schade welke tijdens het werk wordt veroorzaakt. Als werkgever bent u ook aansprakelijk voor het opgelopen letsel van uw medewerkers tijdens het uitoefenen van hun werkzaamheden.

Op asbest dak op uw schuurtje, woning of bedrijfspand? Beschadigd deze door storm of een brand, dan bent u verantwoordelijk voor het opruimen van de vrijgekomen asbestdeeltje in de omgeving. De milieuschadeverzekering biedt voor de kosten dekking.

Heeft u zelf schade opgelopen welke veroorzaakt is door iemand anders dan kan een rechtsbijstandverzekering wellicht uitkomst bieden. Denk hierbij ook aan geschillen tussen werknemer en werkgever of een aankoop van een product welke u heeft gekocht.

Zorg, Ziekte en Verzuim

Iedereen heeft vanaf 18 jaar zijn eigen zorgverzekering. Wij vergelijken voor uw verschillende verzekeraars en dekking en zoeken zo samen naar een betaalbare oplossing.

Ziek personeel of als ondernemer raakt u arbeidsongeschikt, daar bieden de ziekteverzuim verzekering en de arbeidsongeschiktheidsverzekering een financiële vergoeding voor. Naast deze vergoeding bieden de verzekeraars de mogelijke ondersteuning voor spoedig herstel van u of uw personeel.

Zorg ziekte verzuim
overlijden

Overlijden

Bij overlijden wilt u de nabestaanden niet met de nodige financiële problemen achterlaten. Heeft u al wel eens gedacht aan een uitvaart- of levensverzekering.

Liever een aanvulling voor uw oude dag voorziening of sparen voor de opleiding van uw kinderen? Doormiddel van een spaarverzekering zijn hiervoor diverse mogelijkheden.

Wilt u geen financieel risico lopen, neem dan samen met ons de mogelijkheden door!

Sparen 

Liever een aanvulling voor uw oude dag voorziening of sparen voor de opleiding van uw kinderen? Doormiddel van een spaarverzekering zijn hiervoor diverse mogelijkheden.

Wilt u geen financieel risico lopen, neem dan samen met ons de mogelijkheden door!

Vermogen