overstappen RegioBank

Overstappen naar RegioBank

Tegenwoordig bellen er steeds vaker oplichters uit naam van diverse banken. Waardoor het lijkt alsof dit echt is. Dit gun je natuurlijk niemand. Bij Assurantiekantoor Budding, heeft u altijd contact met drie vaste gezichten. Ook als er dingen geregeld moeten worden, zullen zij u bellen of vragen om ”gewoon” langs te komen.

U kunt nú overstappen naar Assurantiekantoor Budding met uw betaal- en spaarrekening zonder rompslomp. Wij regelen alles tot in de puntjes voor u. Van het overzetten van geld, opheffen van de oude rekeningen, overstapservice zodat alles wat automatisch van uw rekening afgaat overgezet wordt naar de nieuwe rekening tot aan het informeren van mensen die geld op uw rekening storten.

Heeft u hulp nodig bij internet bankieren of wilt u meer uitleg over andere bankzaken? Wij staan graag voor u klaar.

U kunt bij ons terecht voor betalen, sparen en uw hypotheek. Zowel voor uzelf als uw bedrijf. Bij ons krijgt u niet alleen een bankrekening, maar ook persoonlijke service. Daarom is RegioBank uitgeroepen tot de meest klantvriendelijke én klantgerichte bank van Nederland. En uit onderzoek van de Consumentenbond* blijkt dat klanten ons met een 9 beoordelen. Daarmee zijn we uitgeroepen tot de beste bank van Nederland.

Een rekening openen of zomaar een vraag?
Wilt u een afspraak maken met
ons kantoor voor RegioBank?
Klik dan nu op onderstaande knop
en maak direct uw afspraak.

Wilt u meer informatie hebben over RegioBank?
Weten welke producten wij aan te bieden hebben? Klik dan nu op onderstaande knop en in een nieuw scherm opent de website van RegioBank.

Om het u gemakkelijk te maken, bieden wij de optie via onze website met een druk op de knop naar de omgeving van Internet Bankieren te gaan.
Klik hieronder en hij opent direct in een nieuw scherm.

Assurantiekantoor Budding, Uw zelfstandig adviseur van RegioBank


Ook in deze nare periode staan wij voor u klaar. Al 100 jaar een vertrouwd gezicht in uw buurt. RegioBank, gewoon uw bank waar u binnen kunt lopen en altijd dezelfde contactpersoon heeft. De bank waar we weten wie u bent!

Tevens kunt u onder andere ook bij RegioBank een hypotheek afsluiten. Lees hier meer over de hypotheken die onze hypotheekadviseur voor u kan regelen. Pagina hypotheken