RegioBank

Ook bij ons op kantoor
Behalve voor financieel advies en verzekeringen kun je bij ons ook al je bankzaken regelen. Bij de bank kun je terecht voor betalen, sparen en je hypotheek. Voor jezelf, maar ook voor je bedrijf. Naast een bankrekening krijg je bij ons persoonlijke service. Niet voor niets is RegioBank uitgeroepen tot de meest klantgerichte en klantvriendelijke bank van Nederland. Uit onderzoek van de Consumentenbond blijkt zelfs dat klanten RegioBank met een 9 beoordelen.

Ons kantoor in Echteld huisvest de RegioBank. Daar kun je dus gewoon langsgaan en al je bankzaken regelen. Bellen kan natuurlijk ook. Bij onze RegioBank werken drie vaste medewerkers. Je hebt daarom altijd een vast contact. Prettig en betrouwbaar.


RegioBank is de bank in de buurt
RegioBank is al honderd jaar lang de bank in de buurt. Je krijgt het beste van twee werelden bij ons: een financieel advies om de hoek én de gemakken van online bankieren. Voor zowel particuliere als zakelijke klanten staan we klaar. Kies je ook voor de klantvriendelijkste en best beoordeelde bank van Nederland? We vertellen je graag hoe je overstapt naar RegioBank en van alle voordelen van een bank in de buurt kunt gaan genieten. Overstappen is heel eenvoudig!

Overstappen
Overstappen naar RegioBank is simpel. We helpen je graag. Open een betaalrekening en vraag vervolgens de gratis overstapservice aan. Download de RegioBank-app en activeer je nieuwe betaalpas. Zo eenvoudig is het!

RegioBank

Onze focus
ligt op jou

Budding bellen?

Ben je benieuwd wat RegioBank voor jou kan betekenen? Wil je meer informatie of vraag je je af welke producten RegioBank allemaal te bieden heeft? Klik hier, dan ga je naar de website van RegioBank. Daar vind je meer informatie, maar je mag ons natuurlijk ook direct bellen. In een persoonlijk gesprek leggen we het je graag uit. Budding bellen: (0344) 641 608. of vul het contactformulier in.

Contact
RegioBank

Onze focus
ligt op jou


Adresgegevens

Achterstraat 30
4054 MT Echteld
Email: info@buddingbv.nl
Tel: 0344 – 64 16 08
Openingstijden kantoor:
Maandag t/m vrijdag
08.30 uur t/m 17.00 uur

Openingstijden

Postkantoor
Maandag t/m vrijdag
09.00 - 12.00 en 13.00 - 16.00 uur
RegioBank
Maandag t/m vrijdag
09.00 - 12.00 en 13.00 - 16.00 uur
Donderdag 18.30 - 19.30 uur