Afspraak maken

Hieronder vindt u een formulier voor het maken van een afspraak met onze RegioBank Adviseur Hanny, Petra of Sander. Nadat dit formulier is ingevuld, zullen zij contact met u opnemen voor een definitieve afspraak. U kunt hieronder alvast aangeven waarvoor uw een afspraak wilt maken. Is dit om een rekening te openen, om wijzigingen door te geven of voor overige zaken? Klik op het rondje om dit aan te geven en zet ook bij de aanvullende informatie nog wat extra informatie waarvoor je wilt komen. Tevens bent u altijd van harte welkom op ons kantoor.

* Toch geen afspraak maken, maar eerst meer lezen over RegioBank? Dat kan hier: RegioBank

Afspraak maken RegioBank

RegioBank

U bent welkom bij ons op kantoor

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs in dorpen en kleine steden is er altijd wel een kantoor bij u in de buurt. Voor een vraag of eenvoudig advies kunt u dus gewoon even binnenlopen.

U kent uw adviseur

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn bekende en vertrouwde gezichten in de buurt. U kent ze en zij kennen u. Dat is een fijne basis voor een gesprek over bankzaken.

U krijgt bij ons persoonlijke aandacht

Wij nemen de tijd en we zetten graag een stap extra voor u. Bijvoorbeeld als u uitleg wilt over Internet Bankieren of het gebruik van onze Mobiel Bankieren app.

Wij zijn een bank voor de hele familie

Wij bieden onze financiële diensten onder één dak. Een hypotheek, betaal- of spaarrekening voor uzelf of bijvoorbeeld Zilvervloot Sparen voor uw kind. En met JongWijs leert u uw kind stapsgewijs omgaan met geld.