Nieuws

Bekijk hier de laatste nieuwsberichten, lopende acties of nieuwtjes van ons kantoor.

Reisverzekering

Geniet financieel onbezorgd van uw vakantie en regel vooraf uw verzekering bij ons. Wij vergelijken de beste verzekering voor u.

JongWijs campagne

Open een JongWijs met betaalpas (18 juni t/m 20 sept. 2019) en ontvang een nationale bioscoopbon t.w.v. €7,50. JongWijs is voor kinderen tussen 8 en 18 jaar.

Verzekeringen zakelijk

Goed verzekerd ondernemen! Wij regelen dit voor u. We zorgen voor een verzekeringspakket dat bij u past. Zodat u met een gerust hart uw bedrijf kunt runnen.  

RegioBank Betaalcampagne

Stapt u tussen 15 maart 2019 t/m 28 juni 2019 over naar RegioBank Echteld met overstapservice. Dan ontvangt u een waardebon t.w.v. €25,–!

Belastingaangifte

Vind u het ook z’on gedoe om het zelf te doen? Plan dan nu vóór 1 mei 2019 een afspraak in met Petra van Gessel voor uw belastingaangifte.

Voordeelweken Hypotheken

Haal meer voordeel uit uw huidige hypotheek. Bekijk hier de actievoorwaarden voor onze actie lopende van 26 maart t/m 30 april 2019.

NVM Openhuizendag

Op zaterdag 30 maart 2019 is het weer zover! De Openhuizendag van het voorjaar. Wilt u meekijken wel panden er mee doen? Klik op de afbeelding.

Belastingaangifte

Belastingaangifte doen? Maak voor 1 mei 2019 een afspraak met Petra van Gessel. Klik op de afbeelding hierboven voor meer informatie:

AED

Samen naar een veilige buurt, elke seconde telt! Hoe sneller je een AED inzet bij een hartstilstand, hoe grote de overlevingskans. Vanaf nu vóór ons kantoor (lees meer)

RegioBank

Vanaf 4 februari wijzigt RegioBank haar kasbeleid. Vanaf deze datum accepteren wij geen stortingen meer van biljetten van €500,00. Klik op de afbeelding en lees meer.