Buitenplaats Passewaaij
Alle kavels zijn VERKOCHT!

Aantal huizen

3 huizen ( 1 beschikbaar)

Woonoppervlakte

154 m²

Aantal kamers

6 kamers

Perceeloppervlakte

1.400 tot 1.900 m²

Kleinschalige buitenplaats van 3 landhuizen aan de rand
van Passewaaij/Tiel nabij de rivier ”De Waal”.
Ideaal is het vrije buiten wonen maar toch dichtbij
allerlei voorzieningen zoals winkels/scholen etc.
Buitenplaats te Passewaaij/Tiel

Bij Budding helpen wij u graag met de koop van een prachtige woning gelegen Buitenplaats te Passewaaij/Tiel. Kleinschalige buitenplaats van 3 landhuizen aan de rand van Passewaaij/Tiel nabij de rivier “De Waal”. Ideaal is het vrije buiten wonen met op loopafstand de dijk, uiterwaarden en De Waal,
maar toch dichtbij alle dagelijkse voorzieningen zoals winkels, scholen en diverse sportvoorzieningen. Door de ligging aan de rand van Tiel bent u ook zo op de A15. In de wijk Passewaaij bevindt zich een NS station. Voor meer informatie bekijk de website: https://www.debuitenplaatspassewaay.nl/#home 

Ruime kavels vanaf circa 1400 m². De landhuizen maken onderdeel uit van een buitenplaats met circa 1 hectare grond/parkbos. Optioneel / meerwerk is een vrijstaande garage of een inpandige garage.

Buitenplaats Passewaaij Tiel

Interesse?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact op met u!

Video Buitenplaats Tiel-Passewaaij

Hierbij een kleine sfeerimpressie van de woningen die gebouwd worden aan de Buitenplaats Tiel-Passewaaij. Wilt u meer informatie over de beschikbare kavels? Neem dan contact op met ons kantoor of vul het formulier hierboven in.

Ligging 

De Buitenplaats is gelegen in Passewaaij/Tiel.
De wijk Passewaaij ligt tussen de stad Tiel en het dorp Wadenoijen, grenst aan de rivier de Waal en het Natuurontwikkelingsgebied Wetland Passewaaij, deze ligt in de uiterwaarden van de Waal. Dit gebied is in 1996 ontstaan door de koppeling van dijkverbetering en natuurontwikkeling, in dit 40 ha grote gebied is heel divers en er is veel te zien aan flora en fauna. Door het creëren van een terrein met moerassen en waterpartijen waar rivierduinen kunnen ontstaan. Ook de half-wilde Konikpaarden en Salesrunderen die hier grazen zorgen voor ‘natuurlijk onderhoud’.